Θαλάσσια σπορ

Κατηγορία: ΔραστηριότητεςΘαλάσσια σπορ και δραστηριότητες στο Βάι

Στο Βάι υπάρχει η δυνατότητα να κάνει κανείς θαλάσσια σπορ, όπως μπανάνα, τζετ σκι, wakeboard και άλλα.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το βόρειο παρατηρητήριο, όπου έχετε μία διαφορετική άποψη σε όλη την περιοχή του Βάι. Από το βόρειο άκρο της παραλίας θα δείτε ένα μονοπάτι που κατευθύνεται βορειοανατολικά πάνω στον λόφο. Καθώς προχωράτε, θα δείτε ένα κιόσκι – παρατηρητήριο όπου από εκεί θα απολαύσετε τη μαγευτική θέα της μοναδικότητας του τοπίου.

Αν έχετε διάθεση να περπατήσετε ακόμα λίγο, μπορείτε να ανεβείτε τα σκαλάκια στο πλάι της παραλίας και να πάτε στο ανατολικό παρατηρητήριο, από όπου μπορείτε να έχετε πανοραμική θέα σε ολόκληρη την περιοχή και το όμορφο φοινικόδασος του Βάι. Από το αυτό το παρατηρητήριο μπορείτε να βγάλετε καταπληκτικές φωτογραφίες, αλλά και να δείτε, συνεχίζοντας στο γραφικό μονοπάτι, τη μικρή γειτονική παραλία «Ψιλή Άμμο» που βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών πεζοπορίας νοτιοανατολικά από το Εστιατόριο Βάι.

Πολύ κοντά στην στην παραλία και στον χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων υπάρχουν επίσης τουαλέτες καθώς και εγκαταστάσεις για εξωτερικά ντους.

Αν αποφασίσετε να επισκεφτείτε την άνοιξη ή νωρίς το καλοκαίρι και περπατήσετε μέσα στο φοινικόδασος θα δείτε μια μικρή λιμνούλα που σχηματίζεται από τα νερά της βροχής ανάμεσα στους φοίνικες και κοντά στην παραλία.

Παρακαλώ, γράψτε σχόλιο!